Dekorasjons- og håndverksmaterialer

  • Main
  • Dekorasjons- og håndverksmaterialer

Alle Artikler

Enkel saltdeig - lett
November 2021

Enkel saltdeig - lett

For den enkle saltdeigen du trenger 500 g mel 500 g salt 250 ml vann Bare bland alt sammen og elt godt. Deigen skal være fast og ikke bli tørr. Tilsett eventuelt litt mel. La deretter kreativiteten...

Bruk rester av interiørmaling
November 2021

Bruk rester av interiørmaling

Som hos oss etter at Wändestreichen fortsatt var rester av interiørmaling / emulsjonsmaling, har jeg brukt dette til forskjellige trerammer med bilder eller speil. Ofte er disse rammene malt i...

Lag dekorativ sand selv
November 2021

Lag dekorativ sand selv

De som liker å dekorere med forskjellige dekosandfarger, vet at dette kan være veldig dyrt. Bare når du bruker forskjellige nyanser sammen, er det umulig å skille de to sandtypene, og du kan ikke...

Behandle gammelt sengetøy eller duker
November 2021

Behandle gammelt sengetøy eller duker

Hvis du liker å gjøre håndverk, kan du prøve følgende: Sengetøy eller duker som er sortert, rive eller kuttet i 4 cm brede strimler, brett to ganger og vev tre strimler hver til en flette. Sy endene...

Bastelkleister fra kjøkkenskapet
November 2021

Bastelkleister fra kjøkkenskapet

Jeg har for tiden en sparegrisfase og kom på ideen, hvilke jeg skulle lage til nyttårsaften. Så heldige griser for neste år. Først prøvde jeg det med kjøpt håndverkslim. Det fungerte fint, men gikk...

Lag voksgranulater fra stearinlys selv
November 2021

Lag voksgranulater fra stearinlys selv

Akkurat i går ville jeg kjøpe voksgranulater til håndarbeid. Jeg var i noen få butikker, men hadde ingen suksess. Kort irritert og tenkt, fordi jeg kom på ideen. Så skal jeg gjøre det selv. Endelig...

Lag blekkpute selv
November 2021

Lag blekkpute selv

Rett før jul ville jeg forskjønne de vakre julekortene og gavekortene med stempel og måtte dessverre oppleve at blekkputen ikke bare tørket, men også ble svart (tidligere var de røde og grønne). Så...

Kleister også for akrylmaling
November 2021

Kleister også for akrylmaling

Jeg rørte pasta for tykk for noen dager siden - den var veldig stabil. Så jeg spredte tingene på en båre og penslet det med litt fortynnet akrylmaling. Ideen var en stabil tredimensjonal orden. Men...

Gren som dekorativ gjenstand rundt året
November 2021

Gren som dekorativ gjenstand rundt året

Som jeg allerede vet, liker jeg naturen. Jeg vil gjerne ha et tre midt i stuen min. Dette er ikke mulig av mange forskjellige grunner. Derfor har jeg nå hengt en 3 m lang og ca 2 m bred gren i...

Tøm brusbelegg som hengebrett for små blomster
November 2021

Tøm brusbelegg som hengebrett for små blomster

Jeg har samlet rørene og nå på sommeren får de en dekorativ omdefinering. Med crepe papirstrimler, ca 6 cm brede, pakker jeg rørene etter ønske; ganger strengt rent, noen ganger vridd. Fargerike...