I kjøleskapet

Alle Artikler


Pesto varer lenger med olivenolje
August 2022

Pesto varer lenger med olivenolje

Jeg liker å kjøpe noen større pesto-briller, siden de er billigere enn flere små glass. For å nyte pestoen til siste skje, uten at den tørker eller mugner, drypper jeg litt olivenolje på massen, før...

Forkokt konserverer lenger i kjøleskapet
August 2022

Forkokt konserverer lenger i kjøleskapet

Forkokte måltider, supper eller side retter (som selvfølgelig allerede er avkjølt til rom- eller kjellertemperatur), satte jeg så i kjøleskapet, UTEN å dekke dem umiddelbart. Jeg dekker dem bare når...

Kjølig mat osv. - når du reiser i moteller uten kjøleskap
August 2022

Kjølig mat osv. - når du reiser i moteller uten kjøleskap

Dessverre er det ingen overskrift "reiser", og jeg har ikke funnet en bedre kategori. Når jeg reiser i USA, lager jeg det meste selv og har maten min. Når du bor for eksempel Dessverre ødelegger de...

Organiser og ordne kjøleskap
August 2022

Organiser og ordne kjøleskap

Jeg kan knapt bedømme om dette tipset er trivielt og alle gjør det uansett, eller om det virkelig hjelper noen. Selv om jeg er en ganske anstendig person, tenkte jeg i årevis ikke på å holde...

Meieriprodukter varer lenger enn antydet på det beste før dato ...
August 2022

Meieriprodukter varer lenger enn antydet på det beste før dato ...

I årevis har jeg brukt et enkelt triks for å få meieriprodukter til å vare lenger enn MHD indikerer. Hvis jeg legger koppene (yoghurt, søt eller rømme ...) eller boller (kremost ...) i kjøleskapet,...

Friske urter - hold urter friske
August 2022

Friske urter - hold urter friske

Jeg pleide å legge de ferske kuttede urtene mine i et glass vann for å holde dem friske. Fra den profesjonelle kokken på en stjernemarkert restaurant, fikk jeg tipset, urtene z. B. persille, etter...

Oppbevar pølse- eller ostepakker hygienisk
August 2022

Oppbevar pølse- eller ostepakker hygienisk

Kjøper du pølse eller ost i dag, får du dem vanligvis i pakker som kan lukkes igjen. Dessverre fungerer ikke-lukkingen noen ganger så bra. Selvfølgelig kan du overføre alt i plastbokser, men dette er...

Hold smøret utenfor kjøleskapet kjølig
August 2022

Hold smøret utenfor kjøleskapet kjølig

Noen ganger, før en fest, står mannen min foran kjøleskapet og leter etter plass til en champagneflaske: "Som, smør i kjøleskapet ?!" heter det da. Så jeg tar ut smørpakkene mine og holder dem...

Hold kuttede sitroner
August 2022

Hold kuttede sitroner

Etter at jeg skuret FM, men ikke fant noe om emnet, er her en enkel løsning: Igjen og igjen hender det at du trenger en liten mengde sitron og så er resten av sitronen rundt og skjemmes raskt. Hvis...

Hold åpne kremkopper i kjøleskapet
August 2022

Hold åpne kremkopper i kjøleskapet

Jeg river ikke kremkoppen, men lager med neglen, et lite smalt hull i kanten av lokket. (Man kan også ta en dukkert hvis fingernegl er for uhygienisk). Når koppen vippes, renner det bare litt, i...