Sminkeflekker

Alle Artikler

Neglelakkflekker på klær
Desember 2021

Neglelakkflekker på klær

For noen dager siden skjedde det følgende med meg: Jeg hadde en maskinvask 40 ° C klesvask, en flaske perlereglelakk hadde satt seg fast i jakkelommen min og hadde selvfølgelig reist seg. Det verste...

Beskytt nakkestiverne mot flekker
Desember 2021

Beskytt nakkestiverne mot flekker

Den som må ha nakkestivere vet hvor irriterende det kan være, og den konstante håndvaskingen av ruffelen er irriterende. Med dette tipset kan du beskytte dem mot flekker: En stund måtte jeg ha på meg...

Vask make-up svamp
Desember 2021

Vask make-up svamp

Jeg bruker alltid disse små billige svampene til sminke, fordi distribusjonen fungerer jevnere. En gang i måneden blir svampene rengjort. Så langt har dette skjedd: våt svamp, skum forsiktig og vask...