Mirakel baby shower

  • Main
  • Mirakel baby shower

Alle Artikler

Olivenolje for sår babyens bunn
Desember 2021

Olivenolje for sår babyens bunn

Alle som har en baby hjemme vet hvordan det er, spesielt når tannen skyver. Jeg bruker enkel olivenolje for å ta vare på huden og også til de små til mine små. Først blir rumpa rengjort med vann og...

Nødtips for en sår rumpe
Desember 2021

Nødtips for en sår rumpe

Forhistorie: Datteren vår hadde diaré på grunn av knebling og som et resultat en utrolig rød og sår bunn. Hver vikling var tortur, gråt hun elendig og til tross for at hun besøkte barnelegen for å...

Superhjelp med en sår babyens bunn
Desember 2021

Superhjelp med en sår babyens bunn

Jeg fikk dette tipset fra jordmoren min, og jeg er glad for å gi den videre. Hvis datteren min (11 uker) har en sår bunn eller noen ganger røde kviser i skamområdet, tar jeg en tøybleie og klipper...

Rund rumpe hos babyer og småbarn
Desember 2021

Rund rumpe hos babyer og småbarn

Hvem vet ikke at plutselig har babyen / smårollen en sår bunn? I løpet av kort tid og så virkelig åpen. Hva nå? I jobben min som barnepleier ved en barneavdeling oppstår det ofte en åpen rumpe. Du må...