Spare energi, tid og nerver

  • Main
  • Spare energi, tid og nerver

Alle Artikler


Konstant handleliste
August 2022

Konstant handleliste

Hver gang jeg skriver handlelisten min på fredager (shoppingdag), glemte jeg noe. Dette var hovedsakelig ting du ikke trenger så ofte og hadde gått ut i løpet av uken (sukker, krydder, Kloputzmittel,...

I lavprisselskapet sist inn
August 2022

I lavprisselskapet sist inn

Siden jeg flyr mye med Easy Jet, Ryanair og Co., har jeg fått til vane å komme inn sist, nesten uansett hvilken internatgruppe jeg er. Så setter jeg meg ned på den første gratis singelplassen (mest...

Fase 10
August 2022

Fase 10

Her er et tips for folk som liker å spille fase 10: Ved hjelp av et tekstbehandlingsprogram (jeg tok Word) lag en tabell med 2 kolonner og 4 rader, merk alt som er listet nedenfor og kopier det til...

Hvor skal jeg gå med endringen?
August 2022

Hvor skal jeg gå med endringen?

I vesken akkumuleres raskt en liten forandring. For dette har jeg tre forskjellige tips: 1. Betal med endringen Dette er den raskeste måten å bli kvitt forandringen. Når du handler, må du betale...

Del ut ærend til alle familiemedlemmer
August 2022

Del ut ærend til alle familiemedlemmer

Hvorfor skal bare noen noen gang ta med bøkene tilbake til biblioteket eller videoene i videobutikken, ta med klær til renseriet, sko til strømpe osv.? Under hver frakkkrok på gangen står en kurv der...

Mynter i vesken raskere å levere
August 2022

Mynter i vesken raskere å levere

Når du betaler i kassen, har du vanligvis ikke de røde Euro-Cent-myntene raskt for hånden, og slik at de gradvis samler seg i vesken fordi det tar en evighet følelsesmessig å bringe dem ut av dypet. ...

Kulepenn
August 2022

Kulepenn "gjenopplivet"

Noe du kan stole på (ofte) med penner er at du ikke kan stole på dem: Enten kan man ikke finne en av disse kopiene, hvis man haster med det, eller hvis man skulle ha gjort det, “skinner” det med ikke...

Nødsett for bilen for brillebrukere
August 2022

Nødsett for bilen for brillebrukere

Brukere av briller skal alltid ha ekstra briller i hanskerommet på bilen. Om nødvendig, til og med en som ikke er helt oppdatert. Men fremdeles bedre enn ingen i det hele tatt, hvis brillene faller...

Skriv utløpsdato ved kjøp umiddelbart
August 2022

Skriv utløpsdato ved kjøp umiddelbart

Jeg er så lei av å alltid lete etter den til tider veldig godt skjulte utløpsdatoen. Jeg har begynt å plassere brillene mine og muligens et forstørrelsesglass etter hvert kjøp, deretter merket alt...

0180 tall uten å plage å skrive
August 2022

0180 tall uten å plage å skrive

Hvor mange ganger er det uunngåelig å ringe et 0180-nummer? Og noen ganger for ikke så liten tålmodighet, fordi minuttene går til du har valgt sving: hvis du ..., velg deretter 1, hvis du ..., velg...