Spar tid om morgenen

  • Main
  • Spar tid om morgenen

Alle Artikler

Har du ikke tid til frokost?
November 2021

Har du ikke tid til frokost?

Vet du det også? Du har fått fra foreldrene dine en PC som er utstyrt med den nyeste teknologien og kan gjøre alt på samme tid, du har kjøpt fra ALG2 en MP3-spiller som har så mye minne, at du bare...

Spar tid om morgenen - tilbered mysli i skruekrukker
November 2021

Spar tid om morgenen - tilbered mysli i skruekrukker

Om morgenen er det mange som har kort tid når de trenger å komme på jobb tidlig. Hvis du tar tjue minutter på søndag kveld, kan du blande fem tomme glass i uken med følgende sunne ingredienser: Som...

Kaffetrakter med digital tidtaker
November 2021

Kaffetrakter med digital tidtaker

Hei, jeg er nyregistrert. Så langt har jeg bare flittig lest FM-nyhetsbrevet. Min fikseide å hallikre kaffemaskinen med en digital tidtaker, synes jeg hver morgen er fantastisk igjen. Personer med...

Chiafrø i kjøleskapet - er det virkelig mulig?
November 2021

Chiafrø i kjøleskapet - er det virkelig mulig?

Fordi det alltid må gå fort om morgenen og jeg har ingen nerve, hver gang Chia frø som skal brukes til korn før Jeg går på do, (slik at det skulle være nok tid til å hovne opp), jeg har kommet på noe...