Flekker på tekstiler

  • Main
  • Flekker på tekstiler

Alle Artikler

Fjern gjenstridige flekker fra plaggene
November 2021

Fjern gjenstridige flekker fra plaggene

For å løse opp sta flekker trenger du ikke alltid å ty til aggressive rengjøringsmidler. I stedet kan du også bruke gallesåpe (fra apoteket). Såpen inneholder enzymene i grisegallen, som hjelper til...

Oxi-Power: flekker på teppet
November 2021

Oxi-Power: flekker på teppet

Nylig skjedde skrekken for meg: blåbærsaft over et stort område sølt på ullteppet. Den absolutte utholdenhetstesten for hvert rengjøringsmiddel, fordi blåbær er veldig sta frukt. I panikk, sprayet...

Silikon på klær? Pimpsten hjelper!
November 2021

Silikon på klær? Pimpsten hjelper!

I går fikk jeg tak i sanitærsilikon, og der dumt (uten å legge merke til det umiddelbart) noen på favorittjeansen min. Jeg lot hele saken tørke for nå. (Halvtørr silikon er en djevelsk ting. :-) Jeg...

Gni tørkede flekker på mørk klut
November 2021

Gni tørkede flekker på mørk klut

I går skjønte jeg nok en gang at små flekker på mørke stoffer ofte bare forsvinner ved å gni dem forsiktig over flekken med samme materiale. På armen til den mørkeblå blazeren min var en tørket...

Fjern tyggegummi fra bilsetet / stoffet
November 2021

Fjern tyggegummi fra bilsetet / stoffet

En gang hadde problemet med et boble tyggegummi. Jeg gikk på diskoteket og satt i en boble tyggegummi. Buksene var det minste problemet mitt, siden jeg ikke hadde lagt merke til det og deretter satt...

Mineralvann mot bringebærflekker
November 2021

Mineralvann mot bringebærflekker

Og så rullet bringebæret over den mørke blusen min ... og la nøyaktig på den hvite knappestangen en feit flekk :( Jeg hørte at du skulle vaske den kaldt eller prøve eddik, men det virket rart for...

Fjern fettflekker med bakepulver
November 2021

Fjern fettflekker med bakepulver

Så: hvis du oppdager noen fete flekker etter stryking, kan du strø natron på flekken, gni den inn med fingeren en kort stund, vent 5-10 sekunder og pensle den deretter av med en børste. Flekk bort....

Rengjør gamle og skitne bilstoler
November 2021

Rengjør gamle og skitne bilstoler

For å få gamle og skitne bilstoler til å se rene og nye ut, trenger du bare en bøtte med vann, 1 til 2 faner for rengjøring av tenner (Kukident eller så), en dash av mykgjøringsmiddel, en svamp og et...

Rengjør møbeltrekk / teppe med brus
November 2021

Rengjør møbeltrekk / teppe med brus

Jeg har nettopp funnet ut noe nytt: Jeg fikk nylig stoler gratis via en porselinkobling, trestoler med polstrede seter i 80-tallsstil. Polstringene ser ut som velourteppe, frotté eller til og med...

For fuktighet og lukt av oppkast
November 2021

For fuktighet og lukt av oppkast

Hvis ditt barn, hund eller katt har oppkast, har jeg et godt tips for å fjerne gaven. Ta kaffegrutene ut av filteret og dryss det over oppkastet. Den skarpe lukten lettes umiddelbart, fuktigheten er...