Solbrenthet og milde forbrenninger

  • Main
  • Solbrenthet og milde forbrenninger

Alle Artikler


Sommer, sol, solbrenthet: cottage cheese eller yoghurt
August 2022

Sommer, sol, solbrenthet: cottage cheese eller yoghurt

Hyggelig, når sommeren endelig er her! Men ofte er man ikke så direkte klar over solens kraft, eller glemmer solkremen, og hvis man ser i speilet om kvelden, så er det for sent: SUNBURN! Hvis det...

Solbrenthet III
August 2022

Solbrenthet III

Etter at jeg dessverre er litt tragisk å bli kjent med den lokale solingsalongen, blir jeg godt informert om bekjempelse av solbrenthet! Jeg vil være enig med min forrige foredragsholder, Britta, om...

Sol uten solbrenthet - også for enkelrygg
August 2022

Sol uten solbrenthet - også for enkelrygg

Hvem i en søkemotor begrepene? Solkrem + solbrenthet? skriving får mange nyttige tips om solbeskyttelse. Forutsetningen er alltid at du kremer deg grundig og lar deg forlate jobben. Men hvordan skal...

Tomater på solbrenthet
August 2022

Tomater på solbrenthet

På 1970-tallet fikk jeg en solid solbrenthet med pustler i Sør-Frankrike. På hotellet sa en kelner (som holdt på en kjøttomat) at jeg skulle halvere tomaten, dekke meg med et serviett og deretter...

Påfør krem ​​med enkel rygg med salatservere
August 2022

Påfør krem ​​med enkel rygg med salatservere

Jeg fikk også en flott solbrenthet da jeg solte meg uten partneren min. Dette på stedene på baksiden, hvor jeg ikke fikk det til. Så kom jeg på ideen om å kremme ryggen med en skje salatservere. Så...

Maske mild til moderat solbrenthet
August 2022

Maske mild til moderat solbrenthet

Ved disse temperaturene liker du å få en solbrenthet - ofte fordi du ikke en gang merker at solen "brenner" til tross for skyene. Dessverre er sommeren også tiden for større feiringer (for eksempel...

Babyolje med solbrenthet
August 2022

Babyolje med solbrenthet

Hallo alle sammen, i går hadde jeg en fantastisk solbrenthet (inkludert lett solstikk). Jeg kom nesten inn i smerter. Dessverre, etter at min lotion etter sol ikke virket, ga svigerinnen min meg...

Aloe vera for brannskader
August 2022

Aloe vera for brannskader

Jeg kan bare anbefale at du legger en aloe vera-plante på vinduskarmen hjemme. I tilfelle brannskader, avkjøl først det brente området, kutt deretter av et stykke blad av aloe, kutt eller halvert i...

Krem for mindre forbrenninger
August 2022

Krem for mindre forbrenninger

Ja, det er nå veldig omdiskutert, som det er med reklame. Men jeg trodde denne anbefalingen lenge allerede var satt og hadde bare en nylig sak. Egentlig bruker jeg Rescue-kremen (Bach-blomster, lik...

Solbrenthet: aloe vera mot pelleterende hud
August 2022

Solbrenthet: aloe vera mot pelleterende hud

Hei alle sammen! Jeg er ny her, så tilgi meg hvis jeg gjør noe galt. Til mitt tips: en solbrenthet du fikk deg raskt. De fleste av dem går raskt, og etterlater en hyggelig brunfarge. Men hva om ikke?...