Reiser med barn og på farten

  • Main
  • Reiser med barn og på farten

Alle Artikler

Finn barn igjen
November 2021

Finn barn igjen

Slik at jeg finner barnebarna fra 6 og 10 år igjen, hadde jeg følgende ide. Hvis du er på lekeplassen med mange andre barn eller på et stort uteområde hvor du kan leke inne og ute, liker jeg alltid...

Forklar små barn en tur på bakgrunn av bildekort
November 2021

Forklar små barn en tur på bakgrunn av bildekort

Du henger et band på en krok, slik at det lille barnet kan se bandet godt. Klistrede prikker (papirvarebutikk) festet til bilder som illustrerer det planlagte reisemålet. Ta for eksempel et bilde med...

Reisen til papirbarnet
November 2021

Reisen til papirbarnet

En ti år gammel jente sendte meg et brev. Det var en brettet papirjente der inne. Kayla hadde lagt seg på et stort papirark og noen hadde sporet omrisset hennes og skåret ut. Forespørselen hennes...

Små barn på farta: Mobiltelefonnummer på baksiden av hånden og i klær
November 2021

Små barn på farta: Mobiltelefonnummer på baksiden av hånden og i klær

Når du handler, i uro eller reiser små barn, rant raskt ut og blir ute av syne. Vi har alltid følt oss tryggere når vi har dem (i tillegg til å se) som en forholdsregel, mobiltelefonnummeret vårt er...

Fortid på lange bilturer - som eldre barn
November 2021

Fortid på lange bilturer - som eldre barn

En lang kjøretur er ikke en ren glede. Barna kjeder seg snart. Guttene mine hadde det alltid gøy med følgende spill: Du ser på personene i bilene som kjører på banen ved siden av deg. Følgende...

Skal til offentlige toaletter med små barn
November 2021

Skal til offentlige toaletter med små barn

Med små barn er det offentlige toalettbesøket ofte litt vanskelig. Du liker ikke å sette dem opp når du løfter dem over badet, men det er ofte et anstendig styrkeoppvisning, og jeg holder øye med det...

Rask beskyttelse mot regn for barn: plastpose / søppelsekk med hull
November 2021

Rask beskyttelse mot regn for barn: plastpose / søppelsekk med hull

Tipset er veldig bra, hvis du på ferie og har glemt biltaket mot regn (skjedde med meg en gang, og hva skal jeg si, det har strømmet ...). Jeg tok raskt en stor søppelsekk (som jeg alltid tok med meg...

Slik holder du barn stille på lengre reiser i bilen
November 2021

Slik holder du barn stille på lengre reiser i bilen

Skrikende, rasende barn på baksetet på bilen - ikke bare irriterende i det lange løp, men kan også være farlig hvis du ikke kan fokusere på trafikken. Siden det ikke er en god ide å låse de små i...

Å lage et flott musikkinstrument ut av løvetann
November 2021

Å lage et flott musikkinstrument ut av løvetann

Du kan enkelt lage et flott musikkinstrument fra løvetannplanten. Når jeg går tur med barna mine og kjeder meg, lager jeg raskt et flott musikkinstrument til dem! Et stykke løvetannstilk som er...

Billige dagsturer for hele familien
November 2021

Billige dagsturer for hele familien

Jeg ønsket å anbefale deg i dag mine favoritt- og billige dagsturer som du også har råd! Hvis det er litt varmere, kan du z. B. gå til klatreparken. Dette er veldig gøy, og du får et skikkelig...