Vaser og blomsteroppsatser

  • Main
  • Vaser og blomsteroppsatser

Alle Artikler

Gjør en eldgamle blomstervase til en ny moteriktig
November 2021

Gjør en eldgamle blomstervase til en ny moteriktig

Jeg savnet en fargetilpassende vase som dekorasjon i vinduskarmen. Siden jeg hadde ideen om en gammel vase, til og med fra bestemor for å designe en ny vase. Du trenger: toalettpapir Bastelleim...

Uvanlig dekorasjon: gammel veske med haug med blomster
November 2021

Uvanlig dekorasjon: gammel veske med haug med blomster

På loppemarked kan du noen ganger finne vesker fra oldemor-tider, som du kan lage en vakker dekorasjon med. Spesielt hvis du er innredet i en moderne stil, har en slik blikkfang en romantisk sjarm. I...

Pynt humle med Kapuzienerkresse - også bra som en beroligende te
November 2021

Pynt humle med Kapuzienerkresse - også bra som en beroligende te

I hagen vår vokser en ekte humleplante, så en, som også gir øl ølet den krydret smaken. Den er veldig dekorativ, den delikate grønne Hopfendolden ser ut som brettet fra silkepapir. Jeg høster humlen,...

Blomstervase fra tomme flasker - med gips og akrylmaling
November 2021

Blomstervase fra tomme flasker - med gips og akrylmaling

Nylig ga jeg bort en haug blomster til bursdagen min. Men siden jeg kjenner vertens vasensortiment og vet at dette er veldig tydelig, har jeg ubevisst laget henne egen. Går raskt og er en absolutt...

Vaser velter med glasskuler og glassstein
November 2021

Vaser velter med glasskuler og glassstein

Glasskuler og glassstein gjør vaser tippsikre. Da jeg ryddet opp, fikk jeg store glassmarmor i hendene, som jeg fikk som borddekorasjon. Siden jeg sjelden bruker dem, har jeg fylt dem i en glassvase,...

Lag blomstervase fra selve lyspæren
November 2021

Lag blomstervase fra selve lyspæren

Du trenger ikke å kaste lyspærer, for du kan enkelt lage deg en flott blomstervase / hengevase fra den selv. Jeg oppdaget på et nettsted, kopierte, og er nå en stolt eier av en veldig original vase....

Bare ordne blomster i en bolle
November 2021

Bare ordne blomster i en bolle

Med dette tipset kan du ordne på en enkel måte vakre blomsterboller. Hvis du vil dekorere flere forskjellige blomster i en bolle, er dette ofte ikke lett, fordi blomstene vipper litt, har ingen...

Stearinlys roser og få dem til å vare
November 2021

Stearinlys roser og få dem til å vare

Hvis du vil bevare roser, kan du kandisere dem. Kanskje rosen du først vil gi bort eller en som du fikk i gave. Ved kandisering blir roser bevart. Det fungerer slik: 1 kopp sukker 1 kopp vann Ha i en...

Pynt enggrav
November 2021

Pynt enggrav

Noen av dere er eldre, bor borte borte eller har ikke bil for å pleie regelmessig. Den må ikke plantes på den, for den er klippet over den. Så at enggraven til moren min ikke ser så dyster ut,...

Bare klipp av flaskehalsen
November 2021

Bare klipp av flaskehalsen

Hvis jeg har en veldig fin flaske, liker jeg å kutte av flaskehalsen slik at jeg kan bruke den som en vase eller noe lignende. Det er enkelt: Dypp en ulltråd i terpentin, tapp så den ikke drypper....