Grønnsaker, salat og supper

  • Main
  • Grønnsaker, salat og supper

Alle Artikler


Middelhavsgrønnsaker, også på lager
Februar 2024

Middelhavsgrønnsaker, også på lager

Ingredienser: løk, paprika, courgette, hermetiske tomater, hvitløk, provençalske urter, salt, pepper, cayennepepper. Rens og hakk de ferske ingrediensene (paprika og courgette er fremdeles relativt...

Italienske grønnsaker - Cima di rapa / stilkkål
Februar 2024

Italienske grønnsaker - Cima di rapa / stilkkål

tidForberedelsestid: 10 min. Steketid eller steketid: 5 min. Total forberedelsestid: 15 min. Cima di rapa eller stilkkål er en type italiensk brokkoli og smaker veldig deilig, uvanlig krydret, litt...

Italiensk minestrone
Februar 2024

Italiensk minestrone

tidForberedelsestid: 30 min. Steketid eller steketid: 30 min. Total forberedelsestid: 1 time. Jeg har fortsatt en deilig suppeoppskrift, denne gangen fra Italia. Men denne gangen ikke fra min...