Vorter og kyllingøyne

  • Main
  • Vorter og kyllingøyne

Alle Artikler


Saltlake tannkrem mot vorter
August 2022

Saltlake tannkrem mot vorter

I et nøtteskall: Hadde vorter på ringfingeren til høyre hånd. Disse små høydene med små svarte prikker i seg. Mor sa: kjøp saltvannstannpasta fra Weleda (finnes på apoteket). Kremen på fartsutdrag,...

Bekjempelse av tornvorter med mel og eddik
August 2022

Bekjempelse av tornvorter med mel og eddik

Jeg hadde lest den i kritt kort tid og har prøvd den med en gang. Så først: IKKE PASSER FOR BARN! er veldig smertefullt. Så knivspissen med mel og 25% eddik (ikke høyere, ellers skader mer enn det...

Fjern vorter med vanlig salt
August 2022

Fjern vorter med vanlig salt

Vorter kan fjernes veldig godt med saltvann og aloe vera gel. Jeg kom på ideen om å pakke en stor mengde salt mellom gips og vorte. Jeg dekket vorten skikkelig fordi jeg trodde den skulle tørke ut....

Fjern plantarvorter med bananskall
August 2022

Fjern plantarvorter med bananskall

Dette tipset har vært vellykket flere ganger med forskjellige mennesker! Stikk et stykke bananskall med gips på vorten hver dag over natten. Den hvite innsiden av bananskinnet skal komme i kontakt...

Tigerbalm rød mot gjenstridige plantarvorter
August 2022

Tigerbalm rød mot gjenstridige plantarvorter

I mer enn et halvt år har jeg blitt plaget av ekle små plantarvorter under føttene. (Spesielt vanskelig, siden jeg jobber i en jobb der kvinner har mye arbeid å gjøre.) Jeg har prøvd alt for å fjerne...

Fjern vorter med vaskeeffektforsterker / flerfolder
August 2022

Fjern vorter med vaskeeffektforsterker / flerfolder

I årevis hadde jeg problemer med en stor areola på stortåen. Denne var allerede kraftig tyket og hadde en diameter på omtrent 1 cm. Verken fotterapeut med forskjellige salver og flekker inkludert...

Fjern vorter med spytt
August 2022

Fjern vorter med spytt

Mange vil si, det tror jeg ikke, kan ikke! Men det fungerer virkelig! Min mann trodde ikke på det, men vorten hans er borte. Han hadde en relativt stor vorte på den første leddet på pekefingeren, og...

Desinfeksjonsmiddel mot ekle plantevorter
August 2022

Desinfeksjonsmiddel mot ekle plantevorter

Først av alt, vennligst ikke bruk hvis du er følsom for desinfeksjonsmidler. I tre lange år hadde jeg noen ekle dverger på stortåa. Ikke engang hudlegen min lyktes med å fjerne disse. Tvert imot, de...

Ricinusolje mot vorter
August 2022

Ricinusolje mot vorter

Med vortene er det så mye, jeg har prøvd mye, nå har jeg gjort det uten smerter - vær så snill å ikke le nå - men det fungerer. Prøv kanelolje omtrent 3 euro. Nok nok tid, inkludert mange vorter, om...

Celandine-plante hjelper mot vorter - det er slik det fungerer
August 2022

Celandine-plante hjelper mot vorter - det er slik det fungerer

Min bestemor Ella og min mor har behandlet vorter med den celandine planten. Planten vokser overalt i Tyskland, nær menneskelige bosetninger. Svært ofte blir de funnet på gamle kirkevegger, langs...