Alkoholfritt slag

Alle Artikler

Janas Apple-Bowl alkoholfritt (4 personer)
November 2021

Janas Apple-Bowl alkoholfritt (4 personer)

2 epler 1 sitron 2 ss sukker 1 pakke vaniljesukker 1 klype kanel 1 flaske eplejuice 1/2 flaske mineralvann Skjær eplene i to og skrell dem, fjern kjernen foringsrør, skjær eplehalvdelene (jeg kuttet...

barn punsj
November 2021

barn punsj

Barnas slag veldig lett! Du trenger: 100g hver bringebær, rips og søte kirsebær 4 kiwier 1/2 l kirsebærjuice 1 kopp bringebærsirup 1 kopp solbærsaft Mineralvann eller sitronetut for å skylle. Slik...

Halloween-trøkk: Blodig hånd (alkoholfritt)
November 2021

Halloween-trøkk: Blodig hånd (alkoholfritt)

tidForberedelsestid: 10 min. Total forberedelsestid: 10 min. Alkoholfritt Halloween-slag - blodig hånd. ingredienser 3,5 l appelsinjuice eller banan nektar eller ferskenjuice eller ananasjuice - ha...

Ikke-alkoholisert eplehylle av eldbær
November 2021

Ikke-alkoholisert eplehylle av eldbær

tidTotal forberedelsestid: 10 min. Deilig ikke-alkoholholdig eplehylle av eldbær ingredienser 1 flaske elderstrømsirup á 500 ml (blandingsforhold 1: 6) 5 l musserende vann 2 L eplejuice Juice av 2...

Øyebollstans alkoholfritt
November 2021

Øyebollstans alkoholfritt

tidForberedelsestid: 10 min. Total forberedelsestid: 10 min. Da datteren min var gravid, likte vi oftere "øyeeplesstansen" (vi kaller alltid denne drikken for "graviditetspunch") fordi vi ikke...

Alkoholfritt Altbierbowle
November 2021

Alkoholfritt Altbierbowle

tidForberedelsestid: 10 min. Total forberedelsestid: 10 min. Under svangerskapet til døtrene mine, forberedte vi ofte denne stansen om sommeren: ingredienser 1 glass jordbær 1 flaske maltøl 0,5 L 1...