Gress og planteflekker

  • Main
  • Gress og planteflekker

Alle Artikler


Fjern pollen
August 2022

Fjern pollen

Det er vår, tiden for blomster og blomster! Nylig ødela jeg nicki-skjorten min med pollen. Alle tipsene fra internett, startet med, "bare ikke gni eller uskarphet med vann". Da jeg leste dette,...

Fjern støv fra tomatblomstringen i klærne
August 2022

Fjern støv fra tomatblomstringen i klærne

Jeg fikk pollen fra tomatblomster på klærne mine. Tingene har vist seg å være ekstremt sta, selv renseriet har ikke gjort noe. Det er absolutt andre måter, men i tilfelle jeg har behandlet med Blink...

Fjern løvetann flekker
August 2022

Fjern løvetann flekker

Løvetannflekker kan fjernes med en blanding av: 1 l kaldt vann, en god EL-flekkfjerner og en mild blekemiddelhette (begge fra Denkm dm). Etter noen mislykkede forsøk med gallesåpe, sitron, varm vask,...

Picnic teppe forblir rent
August 2022

Picnic teppe forblir rent

Hvem vet ikke, piknikteppet ser alltid dårlig ut etterpå. Full av ugress, gress, noen ganger full av jord og gjørme. Men hvis du syr deg under dekslene et billig dusjforheng, har du ikke flere slike...