Produkt tips helse

  • Main
  • Produkt tips helse

Alle Artikler

Neglesvamp: Fotspikerspray av Jenn Cosmetic mot neglesopp
November 2021

Neglesvamp: Fotspikerspray av Jenn Cosmetic mot neglesopp

Jeg spiller fotball siden barndommen og plager meg selv i 10 år med neglesvampen min. På grunn av de trange skoene har han blitt mer og mer uttalt, helt til jeg ikke lenger kunne hjelpe en vanlig...

Japansk medisinsk vegetabilsk olje for sykdommer i svelget
November 2021

Japansk medisinsk vegetabilsk olje for sykdommer i svelget

Når jeg har forkjølelse igjen, eller en sykdom i halsen? Jeg har stoler på den japanske medisinoljen / Japanese Mint Oil i mange år. (Apotek eller på apotek, for eksempel Rossmann). Jeg bruker det...

Betaisodona-løsning - antiseptisk mot hud og sår
November 2021

Betaisodona-løsning - antiseptisk mot hud og sår

Anbefalt av min ortoped etter en tilsvarende kuttskade, jeg har betaisodona Løsning (antiseptisk mot hud og sår) i årevis i huset og bruke den z. For eksempel, og nesten utelukkende, når bittesmå...

Barføttesåler laget av frotté fra Deichmann
November 2021

Barføttesåler laget av frotté fra Deichmann

Har i sommer oppdaget joggeskoene av stoff / lerretssko for meg, men ble skuffet over at du er relativt "hard". Inntil en butikkmedarbeider spurte meg om jeg ikke hadde satt inn de føttesålene i...

Fjern vorte med Duofilm-løsning
November 2021

Fjern vorte med Duofilm-løsning

Duofilm-løsning har nettopp hjulpet super mot den sta brystvorten min. Jeg pleide å gå til legen i nesten et år for å dra til Deisen, hvor hun nesten var borte flere ganger, men dessverre kom hun...

Påfør uten hjelp ryggkrem - Body Creamer / Lotion Creamer
November 2021

Påfør uten hjelp ryggkrem - Body Creamer / Lotion Creamer

På mitt første tips, kremet ryggen uten hjelp, innså jeg meg selv at det kan gjøres alene. Men hver gang bomullsputene på baksiden skraper på den og knyter med gummistrikk og deretter ned igjen godt,...

Produkttips Innovall Microbiotic
November 2021

Produkttips Innovall Microbiotic

I dag vil jeg gjerne introdusere alle et produkt som jeg er veldig spent på. Jeg visste det ikke før, men legen min anbefalte det til meg, og jeg kan bare anbefale det varmt. Dessverre måtte jeg ta...

Blumenfeldmatte - akupressurmatte for ryggsmerter
November 2021

Blumenfeldmatte - akupressurmatte for ryggsmerter

Siden jeg har ryggsmerter hver dag, som trekker seg i beina og ikke bare svelger piller, har jeg kommet over ved å google på Blumenfeldmatte- (og pute / Acupressurmatte og Acupressurkissen) å legge...

Pute med mikrosfærer mot nakkesmerter
November 2021

Pute med mikrosfærer mot nakkesmerter

Denne lille puten er min favoritt kosete pute. Jeg har hatt det i 5 år, og siden har jeg nesten ikke nakkesmerter. Det er alltid med deg når du reiser. Hvis jeg vasker den, må den tørke over natten....

Innersåler for joggesko: Løp som på skyer!
November 2021

Innersåler for joggesko: Løp som på skyer!

Egentlig ville jeg stoppe dette tipset en dag, hvis de andre hobbyene mine liker å bli neglisjert, men jeg kom bare tilbake fra å jogge med de nye innleggssålene i joggeskoene og er så spent at jeg...